Ezzel az ajándékkal teljesen meglepheted a haverodat!

Személyre szabott feliratos póló egy haverodnak, akivel gyakran ugratjátok egymást

A haverod remek humorérzékkel rendelkezik, szívesen tréfálkozik, viccelődik a barátaival, és soha nem unatkozik a társaságában? Határozottan fel kell hagynod a nyakkendő- és luxusparfüm-vásárlással. Adj ajándékba valami vicceset – végül is mi mást adhatnál egy ilyen vidám személyiségnek, mint valami vicceset?

És bár ez a feladat bonyolultnak tűnhet, egy barátodnak megfelelő születésnapi ajándékot találni azért nem olyan bonyolult. Például választhatsz egy pólót. Igen, egy ilyen ajándék igazi meglepetést okoz! Természetesen nem rendes pólóról beszélünk, hanem születésnapi, személyre szabott nyomtatott felirattal ellátott pólóról, ami nagyon meglepi majd az ünnepeltet! Végül is ki ne szeretne személyre szabott pólót, vicces szöveggel és menő grafikával! Mit szólnál egy olyan pólóhoz, ami a hobbidra, a kedvenc sportodra vagy a munkádra utal? Vagy talán a haverodnak jobban tetszene egy alkoholmotívumos póló? Tegyél az ajándék mellé egy doboz italt a kedvencéből és kész is a születésnapi ajándék! Persze a saját kreativitásodat is felhasználhatod, te magad is megtervezheted a pólót, így biztos lehetsz benne, hogy a haverod teljesen egyedi darabot kap.

Szerinted egy nyomtatott felirattal ellátott bögre unalmas ajándék? Ez tévhit!

Ha eddig azt gondoltad, a nyomtatott felirattal ellátott bögre jó ajándék, de csakis szüleid vagy nagyszüleid számára, akkor tévedsz! Először is – egy bögre mindenki számára hasznos lehet. Függetlenül attól, hogy a haverod a kávét vagy a teát (esetleg a kakaót) szereti-e leginkább, valamiből csak innia kell. És nem csak otthon, hanem a munkahelyen is jól jön, ha van az embernek saját, feliratos bögréje, hiszen egy ilyen ivóalkalmatosság nem hagy kétséget afelől, hogy kihez tartozik. Másodszor – a haverodat egy ilyen ajándékkal valószínűleg nagyon megleped majd. Nem pont ez a lényeg? És az utolsó, de véleményünk szerint a legfontosabb dolog: mi tesz különlegessé és vonzóvá egy ilyen feliratos bögrét – egy teljesen személyre szabott minta, ami illik az adott személy személyiségéhez. Hobbi, csillagjegy, vagy talán csak valami vicces szöveg – döntsd el, melyik bögre a legjobb ajándék a haverodnak!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük